Alla inlägg under augusti 2009

Av Kajsa Karin - 16 augusti 2009 20:03

Hej alla!


Ja rent färdig känner jag mig! Hur kunde jag vara så dum att jag tog på mig helg jobb?! Korkade människa! Eller kankse jag bara borde se till att sova om nätterna? Kanske allt blir bättre då? Natten till lördag sov jag typ tre timmar resten oroade jag mig över koder och larm och all annan viktig information som inte fick glömmas. Ett nattligt samtal med älskade A hans också med.


Igår när jag kom hem klockan fyra på efter middagen stöp jag i säng och vaknade inte förrän sms signalen på mobilen tjöt vid åtta!! Lite sliten?! Ja!!

Var uppe ett par timmar, satt vid datorn naturligtvis:)). Gick sedan och la mig och såg framemot en härlig sovmorgon! Men tjii fick jag: Klockan 6.15 ringer det.

Hi Habibi did you miss my voice? Its time to get up honey!

Älskade A! Det var i lördags morse du skulle väckt mig!!!! Lite arg?!!! MMM!

Men klart jag saknat hans röst är ju något van vid det här laget även om  han ibland kan göra mig skogs tokig.


Jag jobbade till 18.30 idag och dagen har varit lugn, något mindre lugn är jag nu efter att ha hämtat barnen hos exet och den ständiga diskussionen om pengar och umgänge kom upp. Boka en tid på familjerätten då svarade jag honom åter igen! Undrar allt om han vågar det??? Det handlar ju bara om att hans ekonomi har skitit sig och det är faktiskt inte mitt bekymmer! Han vill slippa betala underhåll.....men hallå! Det är ju FK som betalar för han har ju inga pengar för han har inget jobb! Att han får en skuld hos FK är inte mitt fel!! Fyy vad trist att det ska bli så här, men vill han fajtas så har jag ju inget val. Ska jag och barnen drabbas ännu än gång för att han sumpar sitt liv??


Kram Kram Kajsa Karin.


Av Kajsa Karin - 15 augusti 2009 19:06

Hej alla!


Lördag kväll och jag är ensammen hemma ( som vanligt:)) Började jobba i torsdags och det var riktigt kul att komma tillbaka och träffa kollegerna. Fick en del komplimanger för mitt långa hår och min vikt nedgång. Kul att det syns! Ökar ju motivationen till att kämpa på! Nästa sommar så, då!! :)  Vi hade planerings dagar och fick nog en del gjort även om en del av tiden gick till att uppdatera oss om varandras sommar äventyr. Och ja, jag är fortfarande så singel det bara går att bli och är ganska nöjd med det.


Denna helgen jobbar jag för första gången sedan Lillprins Bus var liten. Lite annorlunda, lite trist men barnen är ju hos sin pappa och pengarna behövs sannerligen så det är ju en bra lösning, Kommer att bli bra när man väl är inne i det och det gäller ju bara denna terminen vad jag vet så det går fort!


Ikväll får datorn och tvättmaskinen vara mitt sällskap, men det känns ganska ok efter att ha arbetat tio timmar.......................................

Njut av varandra och livet där ute! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 12 augusti 2009 11:42

Hej alla!


Det finns visst några där ute som läser mitt "dravel" här ändå, fast det kan visst bli tokigt.... Mitt ex flirt gillar inte det och min älskade As ex läser oxå en del har jag förstått =) Välkommen till min värld!!! Känn er fria att lämna kommentarer öppet.....


På tal om ex så ringde han idag; Äntligen har han fått en utbildningsplats så han kan bli färdig med sin elutbildning! Grattis vännen! Kanske han nu kan må lite bättre och detta i sin tur leda till att vi inte hamnar i konflikt så lätt med varandra. Jag önskar honom all lycka han kan få i livet, då blir han ju en bättre pappa och det är det viktigaste för mig.


Summa summarum; Sommarlovet slutar idag och tala om att jag åkt berg och dal bana! Fast sammantaget har ledigheten varit härlig och hjälp vad jag har lärt mycket om mig själv!!! Vissa sidor gillar jag inte alls och får nog allt lov till att jobba lite med mig själv och min beslutsångest!  Jag hade lovat mig själv att ta denna sommaren till att "leka" av mig, bara se vart vinden bar och det har varit en upplevelse för den annars så planerande jag. Genom mina utsvävningar och besök i storstaden hos A har jag fått ett annat perspektiv på mig själv och mitt liv! Livet är gott och jag har det underbart precis där jag är! 


Mannen i mitt liv vet jag hur han ska vara också =) 

Mörkögd med ett bländande leende, ha självförtoende men ändå ödmjuk,

ambitiös med visioner och naturligtvis sinne för humor! Finns han??

Har ingen aning, kanske, kanske jag har förstora krav?


Dont search for the one you can live with, search for the one you cant live with out! Denna texten såg jag på nätet härom dagen, den stämmer bra tycker jag. Jag gav den till min älskade A så han kanske förstår att han borde tänka om på hur han lever sitt liv och att han söker kärlek på fel ställen.....Köttslig lusta skiljer sig mycket från den själsliga kärleken.....

Jag letar efter den själsliga.......


Ha en bra dag där ute.....och ta inte allt jag skriver här på allt förstort allvar! Jag är medveten om att det är offentligt och mycket av mitt inre stannar just där!  Kramar Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 9 augusti 2009 14:08

Hej alla!


Barnen precis som jag sjunger och nynnar ofta...så även idag när vi var på Willys och storhandlade. Sessan sjöng på Pippis sommar visa och texten sitter ju. Då hör jag Lilleman: Och jag har nya fröknar som flyger ut och in!!!=)

Ha ha ha så tokroligt det kan bli ibland.....Han skrattade själv gott när han förstod vad det var han sjungit. Så lite kan förgylla en hel dag....


Idag gjorde jag det.....det jag inte gjort på länge....jag möblerade om!

Inte mycket men jag fyndade ju mig en ny soffmatta idag så jag snurrade runt på sofforna med lite. Nu väntar vi brara på att det är dax för höstgardinerna och då ska jag plocka fram lite av det blåa i rummet. Det röda får ge med sig nu eftersom den röda ullmattan gjort sitt. Det är kul med förändring!


Lekkamrat E med mamma kommer strax på lite lek och prat träff, sedan blir det kanske ett kvälls dopp.Jag njuter av min ledighet och samvaron med barnen även om vi egentligen inte gör något särskilt alls....Livet är gott!

Ha det bra där ute! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 8 augusti 2009 09:44

Hej alla....


Den frågan vaknade jag till klockan sju i morse....

Vad svarar man? Tvivlar att den var sagd med mening men den ställs ganska ofta ändå.....ett par gånger i veckan....mest för att kolla var han har mig....

Habibi, I will always love you my sweet friend! =)

Vad ska jag annars svara? JAA! Jag lämnar allt bara för att leva i ovisshet med dig? Nej, livet funkar inte så....Inte mitt liv i alla fall. Jag och framför allt mina barn behöver trygghet och stabilitet. Man flyttar inte 80 mil bort för ett kanske....Impulsiv må jag vara men inte dum....Inte desperat heller....min tid kommer.....men visst....jag gillar ju honom av någon outgrundlig anledning.



Dagen idag blir samma som igår.....stranden....ett billigt nöje som barnen älskar och det vore dumt att inte utnyttja när man bor bara 2 km bort.....


Ha det bra där ute....Kram! Kajsa Karin.


Av Kajsa Karin - 6 augusti 2009 12:08

Hej alla!


Det blev en trevlig kväll igår. Vi satt på H:s uteplats och njöt av den ljumma sommar kvällen, god kräftsallad, tjatter och dricka. Det dracks rödvin, vittvin, rosévin och öl. Själv fick jag i mig en och en halv liter!!

Coca cola =) Min vana trogen ville jag kunna köra hem när jag ville. Bra för jag kunde se till att mina vänner kom hem och det behövdes verkligen igår då någon tittat för långt ner i glaset.....Det tråkiga med att komma hem mitt i natten är att jag alltid möts av ensamheten och insikten att inte någon frågar efter om jag överhuvudtaget kommit hem. Ingen hade saknat mig förrän det varit dax att hämta änglarna.:(


Fast det är en sanning med modifikation för jag vaknade av sms signalen tidigt i morse. Mysigt att väckas av ett: Good morning my angel.( Även om det säkerligen var ett mass utskick! :))  Min vän A hade blivit väckt av sonen Z i ottan och var tydligen sällskapssjuk för han ringde bara en stund där efter. Mest för att kolla hur bakfull jag var :) Hade tydligen låtit något berusad när vi pratat på natten...Jag förklarade för honom hur det låg till och att sist jag var berusad var ju med honom och på Shivas Regal.....Usch!

Sedan blippade telefonen och det var B som startade karusellen om helgens missfförstånd igen.....


Ja, jag är en åsna, men något hos denna åsna gör att hötapparna stannar kvar i ytterkanten av min hage....." Vi kan väl vara vänner?" Hmmmm........

Har konstaterat att de båda hötapparna A och B har en del drag gemensamt förutom de leende mörka ögonen och den dåliga humorn...Båda lider av självhävdelse behov och en hel del dåligt självförtroende som försöker döljas med en manlig kaxighet.

Hötapp A stal mitt hjärta rakt av men kommer nog aldrig sluta leta stora fina åsnor som vill beta på honom. Denna hötapp är inte heller flyttbar och min  hage är ju fast! :)

Hötapp B är av äldre och något lugnare sort och har sakta tagit en stor plats i mitt liv och ger denna åsna ett sällan skådat inre lugn. Fast han verkar livrädd för att bli slukad helt!!

Dessa hötappar önskar jag all lycka och tackar för deras vänskap, de lär ju mig en massa om mig själv på vägen men jag håller mig nog till grönbete nu ett tag. =).


Lysande sol ute så nu blir det filten i trädgården och en välbehövlig vilopaus mellan tvättmaskinens signaler om att den vill tömmas.

Njut av sommaren sista högtryck!!! Kram Kram Kajsa Karin.


Av Kajsa Karin - 5 augusti 2009 16:57

Hej alla!


Jaa, snart är det dax. Min lilla lilla sessa börjar i förskoleklass! Kan inte fatta att tiden går så fort och att hon blivit så stor! Så idag fick hon ju välja sig en skolväska. Det blev en rosa med Hello Kitty! Inte konstigt med tanke på att det nästan bara fanns sådana i affären där vi var men tösen verkade nöjd och det var en bra storlek på den så....


Det inhandlades lite saker till rummen hos hos deras pappa med eftersom han möblerat om så att tösen har egen kuppe hos honom med. Far och son får dela rum istället. =) Jag föreslog detta för länge sedan men det ska ju gå några varv i vissas huvuden innan polletten ramlar ner och han förstår hur jag tänkte.....


Snart kväll och jag ska göra mig iordning inför kvällens tjejmiddag. Fira det sista av sommaren oh semestern med god mat och tjatter. Sedan blir det nog någon pub i stan. Undra om man kan flörta till sig någon öl mån tro???

Jag är egentligen inte ett dugg sugen, vill helst lägga mig och dra täcket över huvudet och glömma mitt liv......men det blir bättre att dränka sorgerna.... =)


Ha det gott alla! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 3 augusti 2009 21:55

Hej alla!


Bestämde med svägerskan igår att vi skulle ta en lekdag med barnen idag. Bra planerat för dagen började med regn och vi intog Andys lekland redan när det öppnade klockan tio. Barnen tjoade och stimmade och blev ordentligt svettiga. Jag och J satt och pratade  lite under tiden, sällan man får tillfälle till det utan att bli avbrutna av gullungarna. Lunch på Mc D och vidare färd mot Vinslöv. Knappt jag fick barnen med mig  hem när det var dags; de bara älskar vara med sina kusiner och njuter till fullo av deras superstora trädgård. En underbar dag med andra ord, men dyr för en fattig ficka så i morgon får det bli gratis nöjen typ picknick på ängen och sparkcykling runt gården. Skönt med semester men det är trist att vara pank samtidigt. =(


Sms har sänts i ett antal idag i hopp om att reda ut det som hände igår, men ju mer vi försöker desto snurrigare blir allt och jag får väl bara lägga mig och gilla läget, fast jag har svårt för just det för jag gillar inte att bli  missförstådd. Trist slut på en annars perfekt helg!!


Mot nya äventyr!!! Ha det bra där ute! Kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards