Alla inlägg den 16 augusti 2009

Av Kajsa Karin - 16 augusti 2009 20:03

Hej alla!


Ja rent färdig känner jag mig! Hur kunde jag vara så dum att jag tog på mig helg jobb?! Korkade människa! Eller kankse jag bara borde se till att sova om nätterna? Kanske allt blir bättre då? Natten till lördag sov jag typ tre timmar resten oroade jag mig över koder och larm och all annan viktig information som inte fick glömmas. Ett nattligt samtal med älskade A hans också med.


Igår när jag kom hem klockan fyra på efter middagen stöp jag i säng och vaknade inte förrän sms signalen på mobilen tjöt vid åtta!! Lite sliten?! Ja!!

Var uppe ett par timmar, satt vid datorn naturligtvis:)). Gick sedan och la mig och såg framemot en härlig sovmorgon! Men tjii fick jag: Klockan 6.15 ringer det.

Hi Habibi did you miss my voice? Its time to get up honey!

Älskade A! Det var i lördags morse du skulle väckt mig!!!! Lite arg?!!! MMM!

Men klart jag saknat hans röst är ju något van vid det här laget även om  han ibland kan göra mig skogs tokig.


Jag jobbade till 18.30 idag och dagen har varit lugn, något mindre lugn är jag nu efter att ha hämtat barnen hos exet och den ständiga diskussionen om pengar och umgänge kom upp. Boka en tid på familjerätten då svarade jag honom åter igen! Undrar allt om han vågar det??? Det handlar ju bara om att hans ekonomi har skitit sig och det är faktiskt inte mitt bekymmer! Han vill slippa betala underhåll.....men hallå! Det är ju FK som betalar för han har ju inga pengar för han har inget jobb! Att han får en skuld hos FK är inte mitt fel!! Fyy vad trist att det ska bli så här, men vill han fajtas så har jag ju inget val. Ska jag och barnen drabbas ännu än gång för att han sumpar sitt liv??


Kram Kram Kajsa Karin.


Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards