Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av Kajsa Karin - 12 augusti 2009 11:42

Hej alla!


Det finns visst några där ute som läser mitt "dravel" här ändå, fast det kan visst bli tokigt.... Mitt ex flirt gillar inte det och min älskade As ex läser oxå en del har jag förstått =) Välkommen till min värld!!! Känn er fria att lämna kommentarer öppet.....


På tal om ex så ringde han idag; Äntligen har han fått en utbildningsplats så han kan bli färdig med sin elutbildning! Grattis vännen! Kanske han nu kan må lite bättre och detta i sin tur leda till att vi inte hamnar i konflikt så lätt med varandra. Jag önskar honom all lycka han kan få i livet, då blir han ju en bättre pappa och det är det viktigaste för mig.


Summa summarum; Sommarlovet slutar idag och tala om att jag åkt berg och dal bana! Fast sammantaget har ledigheten varit härlig och hjälp vad jag har lärt mycket om mig själv!!! Vissa sidor gillar jag inte alls och får nog allt lov till att jobba lite med mig själv och min beslutsångest!  Jag hade lovat mig själv att ta denna sommaren till att "leka" av mig, bara se vart vinden bar och det har varit en upplevelse för den annars så planerande jag. Genom mina utsvävningar och besök i storstaden hos A har jag fått ett annat perspektiv på mig själv och mitt liv! Livet är gott och jag har det underbart precis där jag är! 


Mannen i mitt liv vet jag hur han ska vara också =) 

Mörkögd med ett bländande leende, ha självförtoende men ändå ödmjuk,

ambitiös med visioner och naturligtvis sinne för humor! Finns han??

Har ingen aning, kanske, kanske jag har förstora krav?


Dont search for the one you can live with, search for the one you cant live with out! Denna texten såg jag på nätet härom dagen, den stämmer bra tycker jag. Jag gav den till min älskade A så han kanske förstår att han borde tänka om på hur han lever sitt liv och att han söker kärlek på fel ställen.....Köttslig lusta skiljer sig mycket från den själsliga kärleken.....

Jag letar efter den själsliga.......


Ha en bra dag där ute.....och ta inte allt jag skriver här på allt förstort allvar! Jag är medveten om att det är offentligt och mycket av mitt inre stannar just där!  Kramar Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards