Alla inlägg under juli 2009

Av Kajsa Karin - 17 juli 2009 09:09

Hej alla!


Tiden går så fort!  Det är redan fredag och jag ska lämna barnen till deras pappa idag. Tänk att det redan gått en vecka! Och vi har gjort egentligen ingenting alls, bara varit hemma och tagit det lugnt. Barnen de har lekt som aldrig förr och jag har nog inget utrymme i hela lägenheten som inte innehåller någon form av leksak. Blir väl till att röja  lite sedan när de inte är här.


Jag fasade för att ha en hel vecka alldeles ensam, men vanan trogen så blir jag ju inte det. Som vanligt så ser jag till att ha mig "bokad" det är bara denna kvällen som är tom och då ska jag passa på att ha en dejt med mig själv och mitt badkar! Imorgon blev det visst poolparty!? Inte känner jag en kotte av de som ska dit förutom H & J men det ska väl gå ändå. På söndag blir det tåget och Stockholm och planen är att stanna till fredag men vi får väl se. Vet inte om jag vågar våldgästa Lollo och hennes familj så länge!? Men det ska bli kul att komma dit, gubben hennes ska jobba så det blir dagar fulla av tjej snack, en räddning för min själ kan jag tro;).


Så alla ni där ute: Sköt om er och ha det rikrigt gott för det har jag tänkt att jag ska ! Kramas! Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 14 juli 2009 14:53

Hej alla!


Nu har jag verkligen insett vilken frihet min lilla röda pärla innebär för mig och mitt liv! Hämtade henne i dag och fick till besked att även kamremmen måste åtgärdas och det snarast! Snälla pappa skulle se om han kände någon som kunde göra det till ett rimligt pris. Verkstaden jag hämtade den på i dag ville ha femtusen till för ett sådant byte. Huu vad dyrt!


Jag och älsklingarna hämtade bilen vid nio och sedan gjorde vi staden. Jag fick lite ärenden undanstökade och sedan var vi Tivoliparken och lekte en lång stund. Lunch intogs på Max och mat inhandlades på Willys, sedan hemfärd. Nu ligger änglarna i varsin soff hörna och bara myser. Eftermiddagen blir nog på stranden eller i trädgårdens vattenspridare. Härligt med lata dagar!

Resten av veckan är alldeles oplanerad så vi får väl se vad som dyker upp.

Tänk att jag  kan låta bli att planera! ;) Oj vad mycket som förändrats detta året.....


Njut av friheten vänner! Kramas! Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 12 juli 2009 10:24

Hej alla!


Ja, nu är man fri i nästan sex veckor. Vi började ledigheten med att ta sovmorgon och sedan njuta av en riktig långfrukost. Skönt att ha barnen hemma igen, det är sååå ensamt utan dem! De ska vara hos mig ända till fredag middag så här ska det mysas! ;)


Vi har som sagt inget inplanerat utan vi ska bara vara. Blir omständigt att ta sig någonstans med nu när jag inte har någon bil, fast jag hoppas ju på att den blir klar i början på veckan som kommer annars blir det väldans trist. Vi har ju ändå räknat med att hälsa på vänner som vi inte sett på ett tag.


Ha det gott alla ni där ute! Kramas! Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 10 juli 2009 19:45

Hej alla....


Ja, jag är väl fortfarande en åsna men hötapparna är borta och framför mig finns nu bara öppen mark. Som sig livet brukar så ger det sig av sig självt och jag får nog bara gilla läget och lära mig att granska en hötapp i taget ;) !


Doktorn ringde idag och bakterierna i magen var inte smittsamma så jag slipper min husarrest nu! Skönt!

Däremot ringde INTE bilverkstaden så någon bil har jag inte ännu, fast exet skulle visst på singelkryssning så jag kan låna hans bil över helgen. Inte för att jag ska något särskilt men det är ju alltid skönt med möjligheten att kunna ta sig.


Börjar min semester nu och det ska bli skönt att vara ledig men tack vare detta med bilen så har ju planerna ändrats något och vi blir mer på hemma plan än vad det först var tänkt. Fast Borås finns förhoppningsvis kvar nästa sommar med.


Ha det gott alla! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 8 juli 2009 16:19

Hej alla.....


Olyckan sägs komma i tre så nu kan jag bara inte låta bli att undra...Vilken blir nästa?  Första olyckan var ju detta med min mage, andra var att när jag körde från stan idag efter att lämnat in mitt prov till sjukhuset så pajade rutan på min bil. Om det bara varit så väl att den fastnat uppe, men nej då fullt nerrullat! 5000 kommer det att kosta att fixa det! Bara att bita ihop och ordna det på något sätt, bilen behöver jag ju. Så frågan är....var det att solglasögonen gick sönder på bussen hem som blir nummer tre eller vad komma skall?


För övrigt är livet trist just nu...att gå hemma och att inte få lov att ta sig någonstans är supertrist. Har massor av saker jag kunde haft ordnat här hemma men blir liksom inte färdig. Nya tag i morgon!


Ha det bäst! Kram kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 7 juli 2009 15:57

Hej alla!


Campolybakter, salmonella eller stressmage? Ja det är just nu frågan som jag och min doktor ställer oss. Ända sedan infektionen då jag tappade rösten har min mage varit upp och ner. Trots inrådan av min vän B att uppsöka läkar hjälp redan för två veckor sedan så gick jag inte iväg förrän idag. Detta resulterade i att jag är bunden till att vara hemma veckan ut då de första provsvaren väntas vara klara. Så min sista arbets vecka blev en sjukvecka hemma alldeles ensam. Tur i oturen att barnen är på semester för jag får inte lov att hantera mat åt andra heller och måste ha en egen toa....


Hoppas ni har det bättre där ute...Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 4 juli 2009 16:28

Hej alla!


Det låter kanske underligt men jag har det ganska bra fast det regnar här i Stockholm idag!


Kram på er alla! Kajsa Karin

Av Kajsa Karin - 1 juli 2009 20:45

Hej alla!


Den förtsa juli idag! Helt underbart, bara tio dagar kvar till semestern! Fast idag hade jag nog lika gärna kunnat haft semester; min kollega sa till mig detta. "Du Kajsa idag har du inte gjort för många knop." Och hon har alldeles rätt. Idag har varit en långsam dag och rejält trött med, men som vanligt har jag ju mig själv att skylla som inte kan stänga ner  datorn och avsluta mitt samtal i tid. Fast å andra sidan så hjälper det inte alltid för allt som oftast ringer mobilen då.;) 


När jag skrivit färdigt mina rader på denna sida ska jag gå en trappa upp och börja packa. Mina älsklingar ska på semester i Danmark med farmor och farfar i en hel vecka!!! :( Kul för dem desto tristare för mig, men jag jobbar ju ändå så det är ju en underbar lösning. Så jag är utan barnen i vad som känns i en hel evighet och inte behöver jag ha med mitt ex att göra heller på flera dagar! Åvanpå detta är det Kristianstadsdagarna så ngn kväll blir det väl till att göra stan....Fast helgen som kommer packar nog mor i huset en väska till sig själv oxå ;).


Mitt bloggande kommer kanske att bli liggande ett tag nu för det känns som jag bara går runt i cirklar och inte kommer någonvart; eller så skriver jag redan i morgon igen för att det bubblar över, vem vet....Tack ni lilla skara som ändå då och då går in och läser om mitt händelselösa liv. Lämna gärna ett avtryck! kul att se vilka ni är.


Sköt om er där ute och glöm inte kramas! Kram Kram Kajsa Karin.


Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25 26
27
28
29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards