Alla inlägg den 16 april 2010

Av Kajsa Karin - 16 april 2010 07:07

Hej alla.


Fredag morgon och jag slö surfar på datorn, barnen leker riddare och pirater med sådan inlevelse att jag bara väntar på att grannarna snart ringer på och undrar vad som händer här. Snart är det dax att sätta fram frukosten, vi ska bara vakna ordentligt först. Det blir en dag hemma idag med precis som igår för vi är sjuka. Alla tre. Förkylnig är inget kul alls. Fast sett från den ljusa sidan så hinner jag ju vila upp mig inför helgen......=)


Helgen ja...Snart är den här och det innebär att snart kommer älsklingen min också. Förvarnade om mitt hälsotillstånd och att det fick bli en lugn helg men det spelade ingen roll, han kommer ändå. Jag ser fram emot vår lugna helg tillsammans, denna gången är det en vuxen helg dvs båda två är barnlediga. Bowling är bestämt sedan får vi se vad som händer, en tur på stan kanske eller en tur till glassbåten.....Det är fördelen med att vara här för här finns närheten till allt, hos Älskling är det x antal mil till allt. Konstaterade sist jag var uppe att jag börjar bli en bortskämd stads bo!! Vad hände här??? ;)


Jag bor centralt och kan gå, cykla eller ta buss dit jag ska men jag har valmöjligheten att ta bilen också, ett tag till i alla fall. Det var något med en spolcylinder och tändstiften som gjorde att bilen krånglade. Det är fixat nu och jag kunde lösa ut min lilla Pärla. Hoppas hon vill mig väl och vill rulla över sommaren i alla fall så att semesterplanerna kan genomföras på ett smidigt sätt.

Senare där längre fram i framtiden finns ju planerna på en nyare bil, kanske dax att titta på en större modell då? Fler sittplatser kan ju komma till pass ibland skulle jag tro.


Ha en skön helg på er!

Kram kram Kajsa Karin.


Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards