Alla inlägg den 9 april 2010

Av Kajsa Karin - 9 april 2010 09:59

Hej alla.


Jag springer fram och tillbaka i lägenheten, packar för glatta livet; klänningar, shorts och sandaler. Ja, just det jag får inte glömma solskydd och badlakan. Ständigt tittar jag på klockan, känner hur stressen växer inom mig, om en timme går tåget som tar oss till flyget. Flyget som ska ta mig till sol, värme och Kärleken. Vi missar tåget och naturligtvis även flyget. Semestern blev inställd och jobbet väntar.


Jag vaknar ur drömmen och minns varenda detalj, känner riktigt stressen och frustrationen. Undrar allt vad denna dröm innebär? Jag kan inget alls om drömtydning och tur är kanske det? Enkelt kan jag nog tolka det som att jag är på väg.......


Jag vill bort från vardagen. Hitta min plats i livet. Det händer så mycket just nu men ändå känns det som allt står stilla och jag kommer ingenstans.

Mormor brukade säga: Spring inte fortare än dina ben bär dig kära du. Och nog attans har hon rätt. Först måste jag bara hitta riktning och mål. Jag trodde jag funnit detta men livet tog en vändning och nu vacklar jag igen. Väger mellan drömmar och realism. Vilket ska få vinna? Hjärna eller hjärta?

Eller ska jag bara göra som Becca säger och låta livet gå sin egen gång?

Det om något är ju verkligen en utmaning för en sådan som mig.....


Ska bli spännande att sova i natt......Man vet ju aldrig vad som händer i drömmarnas värld. Kanske jag kommer fram till Kärleken inatt. Hade varit underbart för jag saknar honom verkligen och han dyker upp även i mina dagdrömmar. Men de är av en annan sort ;)


Dröm gott mina vänner!

Kram kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards