Alla inlägg under april 2009

Av Kajsa Karin - 5 april 2009 12:24

Hej alla!

Idag är den stora dagen!

Jag hämtar mina gullungar vid tåget ikväll! Hjälp vad jag har saknat dem! Och imorgon har jag tagit ledigt från jobbet så då ska vi bara vara hemma och mysa. Blir väl en del tvätt med kan jag tänka så jag har bokat tvättstugan. Sedan måste vi iväg och köpa gympaskor till de små liven, kängorna är ju på tok för varma nu.


Grattis på mig själv idag! Det är min namnsdag idag. Inte Karin då utan Irene: Hur man nu kunde komma på den idén o döpa någon till det? Fast det var ju min mammas namn så jag har ju henne alltid med mig på det viset...

Femte april väcker minnen. Idag för tio år sedan var jag och exet och resten av hans familj på Teneriffa, svärmor fyllde femtio. Morgonen den femte april började jag och M vid stranden, tittade på soluppgången, och bytte ringar. Där och då lovade vi varandra evig kärlek....

Under de elva år vi tillbringade ihop tänkte jag aldrig tanken på att vi inte skulle bli gamla ihop....Det har varit den största utmaningen för mig nu...Detta att se min framtid ensam eller med någon annan som inte är M.


Trots alla turer,bråk, gräl och allt annat som varit och detta att skilsmässan var nödvändig så sörjer jag....Jag har mist mina drömmar, min lilla familj men störst av allt min bästa vän. Kommer jag någonsin våga släppa någon så nära inpå igen? Kommer någon annan kunna veta vad jag vill eller tänker bara genom att titta på mig? Kommer någon annan kunna få mig att stanna upp så som han fick mig att göra när jag rusade på för fort i livet?


Jag är rädd! Rädd för att inte bli älskad igen eller för att inte våga älska någon igen. Jag kan inte göra något halv hjärtat utan för mig finns bara allt eller inget! Och just nu står jag med inget...

Livet ÄR hårt när hjärtat är ensamt....


Så alla ni där ute som har någon som ni älskar! Visa det idag!


Kramar Kajsa Karin.











Av Kajsa Karin - 2 april 2009 17:25

Hej alla!

Idag har jag skapat ännu en annons! Hoppas jag har bättre framgång på denna än på de tidigare annonserna. Fast idag var det inte fråga om kontakt annons utan en byta bostad annons....Jag lade in en sådan på Abk:s hemsida. Hoppas jag får napp! Måste ju bita i gräset och falla till föga med att ekonomin inte går ihop sig. Trist men sant...Ambitionerna för höga, möjligheterna för få: precis som det brukar i livet mitt! Vem har sagt att livet ska vara enkelt?


På tal om kontakt annonserna så läggs de snart ner allihopa, tänker inte betala för det där...men det har varit roligt och lärorikt. Mest har jag nog lärt om mig själv faktiskt och om vilken typ av människa jag är och vilken typ av människor jag helst omger mig med. Mr Right dyker väl upp förr eller senare....och det var kul att kolla marknaden. ;) och jag har det bra precis som det är! Om man sedan råkar möta någon som man kan dela vardagens äventyr med hade det blivit en trevlig bonus!


Nu mina vänner ska symaskinen plockas fram och lite kläder fixas till, bla byxor till exet, men jag är allt bra sugen på att skita i det efter gårdagens dåliga skämt! Men jag lovade göra det mot att han fixade med däcken till min bil....så  ett  löfte är ett löfte som är ett löfte och löften är till för att hållas!


Imorgon blir det lite sammankomst hos Sandra, typ en avskeds fest då hon fått fast jobb på Junibacken och började där igår. Synd att vi misste den glädjespridaren! Jag kör som vanligt, eftersom hon har hund måste jag ändå ta medicinerna...men på lördag då blir det fest och utgång! Sedan på söndag då blir jag en snäll och omtänksam mamma igen!:) Jag saknar mina gullungar massor men jag vet ju att de har det bra så det är lika bra att njuta av min "frihet".


Sköt om er där ute och njut av solens strålar! Kramar Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 1 april 2009 17:36

Hej igen....

Som jag skrev i morse undrade jag vilka skämt man skulle råka ut för idag.

Jag blev riktigt lurad!

Mitt ex skickade ett sms där han skrev att han hamnat på sjukhuset i Åre med brutet ben! Och jag köpte det med hull och hår.....Ringde hans mobil men naturligvis inget svar...Ok tänkte jag han var ju på sjukhus....Så jag ringde hans fars mobil...fadern svarade men lät väldigt förvånad när jag frågade hur det var med sonen hans. Svaret jag fick var att han satt på Åreskutan och drack sprit med brodern sin!  Det var tur för M att han befann sig så långt iväg annars hade han nog hamnat på sjukhus ändå!!! Jisses vad galen jag blev!!

Tala om total lurad.......


I övrigt har dagen varit underbar! Kan man tycka annat när solens strålar träffar en och lockar fram fräknarna på näsan?

Njut av våren! Glöm inte kramas!  Kramar Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 1 april 2009 06:07

Hej alla!

Och hej Sandra.....Svar till din fråga; Jo jag fick ett bra lönepåslag och det är jag glad för men jag är fortfarande väldigt missnöjd med slut lönen. På grund av olika omständigheter har jag tidigare år halkat efter i löneutvecklingen och jag tycks aldrig komma ikapp....Enligt min egen upfattning borde jag haft ca femhundra till tusen kronor mer i månaden, ligger fortfarande nästan på ingångslönen.....Och det efter fjorton år som yrkesverksam!


Igår gjorde jag stan igen.....tur man inte är barnledig så ofta hade blivit dyrt! Jag köpte en jacka till min flicka och faktiskt två blusar till mig själv! Jag hade min kollega M med mig och hon var som en alldeles egen personalshopper! Får kanske anlita henne igen!!! Så nu har jag i alla fall något att ta på mig inför helgens stundanade äventyr! Byxor hade också behövts men där är jag lite snål,väntar på att tappa några kilon till så att jag kan köpa en ännu mindre storlek...Nu börjar det röra på sig och igår på jobbet var det en del av mina kolleger som kommenterade min vikt nedgång. Kul att det syns!


Förtsa april idag...undra vilka skämt man ska utsättas för.....

Jag ska till tandläkaren nu på morgonen hoppas det går bra och inte innebär en massa dyra lagningar eller så. I övrigt blir det jobb och en lugn hemma kväll! Den första denna veckan och som det ser ut nu också den enda....

Ha en underbar dag alla! Kramar Kajsa Karin.





Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards