Alla inlägg den 10 april 2009

Av Kajsa Karin - 10 april 2009 07:16

Hej alla!

Nu verkar det som att våren är här för att stanna, i rabatten utanför mitt köks fönster blommar nu tulpaner och påskliljor. Barnens glädje över att deras lökar blivit till blommor är härlig att se. Undrar hur de kommmer reagera när smultronplanterna och rabarberna börjar växa? Det är underbart med vår lilla täppa, särskilt nu när solen börjar värma våra frusna näsor. Nu i dagarna kommer garanterat grillen att plockas fram.


Igår var vi i Tollarp hos vänner på barnkalas, det bjöds på grillad korv och fika utomhus. Helt underbart, vi satt ute ända till klockan halv åtta! De lobbade för att jag och barnen ska flytta tillbaka, det gör även mina andra vänner som bor i byn. Och jag måste erkänna; jag har lekt med den tanken många gånger. JAG ville ju egentligen aldrig flytta därifrån och det är ett bra ställe att för barnen att växa upp på. Så jag får väl se....Som det är nu är siktet fortfarande inställt på stan eftersom jag har mitt arbete där och det hade varit bra om jag kunde cyklat dit största delen av året. Men jag gillar ju närheten till naturen som finns i Tollarp men även här i Åhus.....fast att hitta en billigare lägenhet här är ju rena lögnen.


Det är påsk nu ju och det är välkommet med lediga dagar och vanan trogna så är barnen dåliga, snoriga och småfebriga. Frågan är ju bara; är det förkylning eller är det den underbara pollenen som gör det? Jag tippar på det sist nämnda tyvärr! Känner själv av att det yrar runt en massa i luften. Så det är dax att plocka fram de små söta pillrerna nu......


Nu är det dax att duka fram sillafrukosten och njuta av den lediga dagen.

Glad påsk alla där ute! Kramar Kajsa Karin.





Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards