Alla inlägg den 1 april 2009

Av Kajsa Karin - 1 april 2009 17:36

Hej igen....

Som jag skrev i morse undrade jag vilka skämt man skulle råka ut för idag.

Jag blev riktigt lurad!

Mitt ex skickade ett sms där han skrev att han hamnat på sjukhuset i Åre med brutet ben! Och jag köpte det med hull och hår.....Ringde hans mobil men naturligvis inget svar...Ok tänkte jag han var ju på sjukhus....Så jag ringde hans fars mobil...fadern svarade men lät väldigt förvånad när jag frågade hur det var med sonen hans. Svaret jag fick var att han satt på Åreskutan och drack sprit med brodern sin!  Det var tur för M att han befann sig så långt iväg annars hade han nog hamnat på sjukhus ändå!!! Jisses vad galen jag blev!!

Tala om total lurad.......


I övrigt har dagen varit underbar! Kan man tycka annat när solens strålar träffar en och lockar fram fräknarna på näsan?

Njut av våren! Glöm inte kramas!  Kramar Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 1 april 2009 06:07

Hej alla!

Och hej Sandra.....Svar till din fråga; Jo jag fick ett bra lönepåslag och det är jag glad för men jag är fortfarande väldigt missnöjd med slut lönen. På grund av olika omständigheter har jag tidigare år halkat efter i löneutvecklingen och jag tycks aldrig komma ikapp....Enligt min egen upfattning borde jag haft ca femhundra till tusen kronor mer i månaden, ligger fortfarande nästan på ingångslönen.....Och det efter fjorton år som yrkesverksam!


Igår gjorde jag stan igen.....tur man inte är barnledig så ofta hade blivit dyrt! Jag köpte en jacka till min flicka och faktiskt två blusar till mig själv! Jag hade min kollega M med mig och hon var som en alldeles egen personalshopper! Får kanske anlita henne igen!!! Så nu har jag i alla fall något att ta på mig inför helgens stundanade äventyr! Byxor hade också behövts men där är jag lite snål,väntar på att tappa några kilon till så att jag kan köpa en ännu mindre storlek...Nu börjar det röra på sig och igår på jobbet var det en del av mina kolleger som kommenterade min vikt nedgång. Kul att det syns!


Förtsa april idag...undra vilka skämt man ska utsättas för.....

Jag ska till tandläkaren nu på morgonen hoppas det går bra och inte innebär en massa dyra lagningar eller så. I övrigt blir det jobb och en lugn hemma kväll! Den första denna veckan och som det ser ut nu också den enda....

Ha en underbar dag alla! Kramar Kajsa Karin.





Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards