Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Kajsa Karin - 14 januari 2010 09:12

Hej alla!


Jag tog semester denna veckan för att vara med barnen i nya skolan och förskolan men de semester dagarna kunde jag nog sparat. Panda Bus fick jag bara vara med de två första timmarna och Lillprins Bus i en halv dag! Hoppas det är ett tecken på att jag har trygga barn och inte att de inte tycker om sin mamma? =)


Så jag har haft förmiddagarna för mig själv. Inte för att jag gjort något konstruktivt men det har varit skönt att bara vila för den övriga ledigheten har ju gått i hundra nittio! Nätterna är långa med, telefonen stängs oftast inte innan tolv. Har sagt till Nallen att nästa vecka blir det ändring! Måste ju tillbaka till vardagens rutiner när jag börjar jobba igen. Men det är klart eftersom avståndet gör att vi inte kan träffas så ofta blir ju telefonen och internet en naturlig kommunikationskanal. Får väl se om det blir tillfälle att ses igen snart. Det är lite körigt med tanke på våra barn, mitt helg jobb och allt annat som händer i ens liv. Finns det en vilja finns det ett sätt heter det ju men som vanligt så står jag och väger. Finns det en vilja då?


Och som vanligt är det jag som tvekar. Han har uttryckligen sagt att han vill men är det lönt? Med så mycket som talar emot? Är det kärlek eller bara tanken om kärlek? Ska jag ge upp och vara ensam? Det är ju trots allt enklast så. Fast jag brukar ju aldrig vandra den enkla vägen så varför börja nu?


Älskade A gör sitt; han ringer och försöker para ihop mig med ditten och datten fast häromdagen tog han priset när han tyckte jag skulle dejta en av hans tjejer!!

Må vara att jag söker efter kärlek och lycka men än så länge finns det väl män kvar på jorden? Inte så att homosexualitet stör mig men jag har än så länge inte tänkt i de banorna. Kanske det som är felet? =)


Nej nu ska jag sluta svamla, stänga ner dumburken och lägga mig på soffan med någon bok och njuta av de sista timmarna av semester. I helgen jobbar jag och på måndag drar verkligheten igång på riktigt!


Njut av livet! Kram Kram Kajsa Karin.



Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards