Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Kajsa Karin - 17 januari 2010 16:51

Hej alla!


Har haft bra dagar sedan jag skrev sist. Något irriterad över lägenhetstrasslet så klart men det fixar sig nog på något sätt. På fredagen kom älskade Kattis från Gotland på besök och vi hade en härlig lunch ihop. Det blev både gott att äta och mycket skratt. Hon börjar komma på plats med sitt liv efter sin seperation och det är härligt att se henne så glad.


På lördagen jobbade jag nästan hela dagen. Var på ett konstigt humör och både jag och min kollega spårade ur lite. Stackars nummer tre men jag och Becca lär ju leva länge för hjälp vad vi skrattade. Becca kom hit på kvällen och vi åt lite tillsammans och satt och pratade halva natten. Kul att komma varandra lite närmare. Kanske jag fått mig en ny vän och inte bara kollega? Hade varit riktigt kul.


Idag har jag och Xet varit i Malmö med barnen och tittat på Disney on Ice. Vi hade fått bättre platser än i fjor och föreställningen var faktiskt också bättre. Tyvärr var priserna på alla tillhörande saker fortfarande lika hutlöst dyra, men barnen fick välja något litet ändå, de har ju verkligen lekt med sakerna de fick i fjor så.


I morgon börjar jag jobba igen och det ska bli vardag i den här familjen igen. Hur mycket vardag det nu kan bli med tanke på att på tisdag blir Lillprins Bus fem år! Och på torsdag får vi gäster från Tollarp och på fredag kommer mina kolleger hit och har lite fredagsmys. Sedan ska jag mysa med Nallen resten av helgen.....

Så vardagen får nog allt vänta ett tag till!


Ha en bra vecka alla ni därute! Kram Kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards