Alla inlägg under januari 2010

Av Kajsa Karin - 15 januari 2010 08:56

Hej alla!


Lagom när jag börjar andas ut och tro att livet ska reda ut sig så rycks mattan under mig! Var på banken i Åhus igår och ordnade med lite saker, sedan körde vi bort till gamla hemmet för att hämta lite saker. Där på diskbänken låg papprena från besiktningen. Fastighetsskötaren hittade visst lite att anmärka på. Man får tydligen inte borra upp lampor eller hänga upp tavlor i sitt hem. De vill ha ca 9000 för att återställa! De är inte kloka! Och inte har de fixat någon ny hyresgäst heller.... Vad har jag gjort för ont i mitt liv för att få det så här?


Inte nog med detta....Funderingarna kring Nallen och mitt vara eller inte vara fick ju lite på spädning igår när B ringde och sa att han nog ska lämna Västra Götaland. Han ska på anställnings intervju i Kristianstad och tänker flytta hit!! Visserligen har han ju sagt så förut men jag har inte trott honom men nu hade han ju både företag och datum!! Varför ska något vara enkelt?


Ja får väl sätta mig ner och granska lite papper och mitt inre. Tror jag börjar med papprena, det är ju något enklare än det andra....

Just nu skulle jag bara vilja dra täcket över huvudet och vakna till våren och då se att någon annan rätat ut alla mina frågetecken. Ja ja bara att hugga in!

Som jag skrev igår..Varför ta den enkla vägen?


Ha det gott alla! Kram kram Kajsa Karin.


Ps. Lämna gärna kommentarer, det är roligt att läsa era reaktioner. Ds.

Av Kajsa Karin - 14 januari 2010 09:12

Hej alla!


Jag tog semester denna veckan för att vara med barnen i nya skolan och förskolan men de semester dagarna kunde jag nog sparat. Panda Bus fick jag bara vara med de två första timmarna och Lillprins Bus i en halv dag! Hoppas det är ett tecken på att jag har trygga barn och inte att de inte tycker om sin mamma? =)


Så jag har haft förmiddagarna för mig själv. Inte för att jag gjort något konstruktivt men det har varit skönt att bara vila för den övriga ledigheten har ju gått i hundra nittio! Nätterna är långa med, telefonen stängs oftast inte innan tolv. Har sagt till Nallen att nästa vecka blir det ändring! Måste ju tillbaka till vardagens rutiner när jag börjar jobba igen. Men det är klart eftersom avståndet gör att vi inte kan träffas så ofta blir ju telefonen och internet en naturlig kommunikationskanal. Får väl se om det blir tillfälle att ses igen snart. Det är lite körigt med tanke på våra barn, mitt helg jobb och allt annat som händer i ens liv. Finns det en vilja finns det ett sätt heter det ju men som vanligt så står jag och väger. Finns det en vilja då?


Och som vanligt är det jag som tvekar. Han har uttryckligen sagt att han vill men är det lönt? Med så mycket som talar emot? Är det kärlek eller bara tanken om kärlek? Ska jag ge upp och vara ensam? Det är ju trots allt enklast så. Fast jag brukar ju aldrig vandra den enkla vägen så varför börja nu?


Älskade A gör sitt; han ringer och försöker para ihop mig med ditten och datten fast häromdagen tog han priset när han tyckte jag skulle dejta en av hans tjejer!!

Må vara att jag söker efter kärlek och lycka men än så länge finns det väl män kvar på jorden? Inte så att homosexualitet stör mig men jag har än så länge inte tänkt i de banorna. Kanske det som är felet? =)


Nej nu ska jag sluta svamla, stänga ner dumburken och lägga mig på soffan med någon bok och njuta av de sista timmarna av semester. I helgen jobbar jag och på måndag drar verkligheten igång på riktigt!


Njut av livet! Kram Kram Kajsa Karin.



Av Kajsa Karin - 12 januari 2010 10:35

Hej alla!


Någon som saknat mig?

Jag har definitivt saknat att inte ha tillgång till internet varje dag! Hjälp vad beroende jag blivit av att kunna surfa runt och att hålla mina kontakter över nätet. Mobilen har gått varm de här veckorna så jag lär ju få en lagom rolig räkning nästa månad. Fast jag har ju inte mobilkontakt med "alla" så igår gick kvällen till att uppdatera mig på diverse olika bloggar och via facebook, när det var gjort vart jag för trött för att skriva här...


Flytten gick bra, dock hade mina bröder förträngt att det var på tredje våningen och utan hiss så de var lite lagom glada när det var söndag eftermiddag. Jag får aldrig mer flytta enligt dem. Jag har ju dock inga planer på att flytta igen i nu läget men med tanke på hur mitt liv brukar te sig så ska jag ju inget säga. De räknade ut att jag halverat boende tiden efter varje flytt så enligt dem är det dax igen om fjorton månader!! Hjälp!!


Utan mina syskon, pappa, H och hennes J och Xet hade jag aldrig rott detta i land. Som de konkade och bar. Fast det har jag också gjort dessa dagar och tråkigt nog så är lägenheten i Åhus inte riktigt tömd ännu men det är mest småsaker kvar och barnens cyklar så det är två vändor till sedan är det klart.


Oj oj vad jag jobbat och slitet. Xet hjälpte mig med lamporna för jag har ju lite svårt att nå även om jag står på en stol. Men sedan har jag skruvat och borrat. Tavlor, sänglampor, rullgardiner och allt annat som ska upp i ett hem. Tur att man är någorlunda händig fast en och annan felborrning har väl skett men det finns ju målarfog som tur är!


Allt är på plats och i ordning. Lägenheten blev så fin som jag tänkt mig coh det känns som vi kommer trivas utmärkt här. I helgen gick jag och Nallen på bio. Bara känslan av kunna gå in till stan och hem igen var härlig. Och igår gick jag bort till sjukhuset med Nanna för hennes veckobesök. Tänk vad bensin och miljö jag sparar. Närheten till allt och livet och rörelsen runt om känns bra. Jag har nog saknat staden ändå.


Nu hoppas jag att vi hittat hem! Jag är på god väg att landa i allt det nya och barnen verkar med nöjda med allt. Jag ser fram mot det nya året med till försikt.

Jag hoppas att alla ni där ute med får ett riktigt bra år!

Kram Kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards