Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Kajsa Karin - 7 juni 2009 09:36

Hej alla!


Ja, jag hade en plan, det var däför vi jobbade undan alla måsten igår. Planen var att åka till Skånes djurpark idag, men planen sprack. Lilleman är fortfarande kass och vädret är lika illa så idag blir ännu en hemma dag.

Fast jag klagar inte, jag älskar hemma dagar och idag har jag ju inga måsten!

Kanske jag skulle se om där fanns någon bra bok i min hylla som jag inte läst eller någon som jag kan läsa igen? Kan ju alltid börja på Triologin om härskarringen igen......Den kan jag läsa hur många gånger som helst, jag fastnar varje gång, kan bara inte sluta läsa!


Barnen tittar på Disney och jag sitter ju här och skriver och chattar med en av mina nyfunna vänner på nätet. Han undrade igår om jag skrev om honom men det gjorde jag ju inte. Men idag kan jag ju göra;) Hej P! Hoppas ditt varmvatten är tillbaka snart så bror din får ha sitt badrum ifred:)


Som jag sagt i tidigare inlägg så är nätet en räddning för mig när ensamheten blir för mycket och vänner kan man ju aldrig få för många av.

Det enda trista är att tack vare nätet försvinner avstånden och det är ju kul för nu har jag vänner lite varstans i världen som jag pratar med, men det blir ju liksom aldrig naturligt att träffas på riktigt. Inte realistiskt att jag skulle åka till Malaysia och träffa Aisha där...eller till Usa för träffa Ocean men det är väldigt kul att få inblick i andra människors liv.


Nu är det dax att ta tag i dagen och i alla fall komma ur pyjamasen!

Ha en underbar dag alla! Kram Kram Kajsa Karin.






Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards