Alla inlägg den 11 juni 2009

Av Kajsa Karin - 11 juni 2009 22:11

Hej alla!


Jag tog en paus i mitt liv. En kompis lockade med mig på en heldag i Köpenhamn: Varför har jag inte blivit färdig till detta innan? Jag handlade mig inget men njöt i fulla drag av livet runt mig och allt som fanns att titta på. Vi tog sista tåget hem och kom inte till stan förrän mitt i natten och då gick vi faktiskt på en pub! Evigheter sedan man var ute och gjorde stan en onsdag! Var ju ledig på torsdagen med.......


Det enda som min impulsiva ledighet ledde till var att jag insåg att jag måste unna mig mer sådana här saker. Måste bli bättre på att ta hand om mig själv om jag ska orka vara den mamma och medmänniska som jag vill vara.


I övrigt  rullar livet på i allt för hög hastighet....

Min tjänst har förändrats och de extra pengarna jag nu kommer få , hoppas jag ska göra att livet blir något stabilare...

Är tillbaka inne i en reflekterande period och har väl påbörjat mitt sökande igen. Om jag bara hade vetat vad jag söker efter!!!! Jag är ju i grunden nöjd med det jag har...men känner mig ändå tom....vilsen.....ensam.


Ska försöka sova nu, är ju ändå jobbe dag imorgon..sedan HELG. Barnen ska vara hos sin pappa och jag ska göra ingenting och detta ser jag fantastiskt mycket framemot.


Och handla frukt och grönt i antalet sju är en dödssynd P! Lika illa som att lägga nycklarna på bordet! ;)


Ha det gott alla och var rädda om er själva oxå! Kram Kram Kajsa Karin.


Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards