Alla inlägg under mars 2009

Av Kajsa Karin - 16 mars 2009 20:24

Hej alla.

Har sett i min statistik att ni faktiskt är några som läser, kul för mig ju ;)

Idag har jag varit på heldagskurs med jobbet som handlade om hur vi ska arbeta med bemötande i barngrupperna. En del teori och en del praktiska tips och idéer. Bra blandning tyckte jag. Viktigt ämne som gäller oss alla.


Mitt bälte tog sista sucken i morse så det blev till att inhandla ett nytt idag och medan jag letade tittade jag naturligtvis även på kläder. Vad mycket fint det finns ute i butikerna nu både åt mig själv och barnen.

Insåg att jag nog behöver lägga en o annan krona på min garderob inte minst den undre biten för allt är ju gammalt o slitet.


Barnena mina är fortfarande sjuka så idag fick de vara hos sin far och så får det bli imorgon också. Praktiskt på ett sätt att han inte har något jobb men det börjar ta på honom och det är ju trist. Skönt ändå att vi kan komma överens så pass bra som vi gör, hoppas bara att det håller iframtiden med. Nu sover de små och lugnet har lagt sig här hemma så nu ska jag krypa ner i badet och bara försöka samla min splittrade hjärna.


Ha det bra alla! Kramar Kajsa Karin

Av Kajsa Karin - 15 mars 2009 11:09

 Hej alla där ute!

 Jag skrev i fredags att det inte hände något särskilt alls.....men det gjorde det ;). Tänk vad det är bra med datorer och internet.....Och ja T jag är försiktig men jag tror jag hittat min hopp i land kalle nu.


Han med stort H tog åter kontakt i fredagskväll och vi prata i timmar. Trodde inte att vi skulle höras ngt mer men i lördags ringde han och vi träffades över en bit mat. Riktig mysig kille det där....vi får väl vänta o se vad som händer härnäst. Lite fjärilar i magen har jag nog allt!


Resten av söndagen kommer att gå åt till sådana kuliga saker som tvätt, städning och jobbesaker. Och naturligtvis massor av mys med mina gullungar!

Ha det bäst alla! Kramar Kajsa Karin.




Av Kajsa Karin - 13 mars 2009 20:15

Fredag den trettonde....

Bådar ju inte gott men nu är det snart lägg dax och än har inget särskilt hänt. Borde kanske säga att inget alls har hänt....Idag har jag gjort absolut minsta möjliga, är inte riktigt kry ännu. Barnen har också varit trötta idag så det har blivit en del film och mycket vila, ändå så somnade de nu vid åtta. Skönt för då kan jag knappa på datorn i lugn o ro. ;)


Imorgon hoppas vi på fint väder så vi kan vara ute en del och kolla till vår lilla trädgård. Ser att en del av lökarna jag och barnen planterade i höstas börjar titta upp. Snart är våren här och kanske man får dela den med någon kär! Oj så dålig poesi men men jag har väl inte den gåvan.....eller jo jag skriver dikter men jag behåller dem för mig själv. En stund till i alla fall.


Ha en skön helg  alla. Kramar Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 12 mars 2009 14:54

Hej alla!

Vi har magsjuka på jobbet och barnen har magsjuka på sin förskola och nu har vi magsjuka hemma! Igår berättade barnens pappa att tösen vår var magsjuk och hade en riktigt dålig mage..som "tur" är från rätt håll. Lillebror hade feber och var allmänt hängig. Ok lugnt tänkte jag jag har ju inte sett dem sedan måndag morron så jag klarar mig, men ackk nej klockan fem i morse började magen köra.....inte riktigt jättedålig men ändå illa nog.


Så jag hämta hem mina sjuklingar så fadern deras kunde gå på sina inplanerade möten, hoppas de leder till ett jobb.

Resten av dagen ska ägnas åt återhämtning! Får vara hemma imorgon med eftersom båda har feber och man ska ju hålla sig hemma när man e dålig i magen.Bara ingen av oss börjar kräka för det är det äckligaste som finns!


Hoppas ni där ute är friska och krya. Ni får ha det bäst! Kram Kajsa Karin.



Av Kajsa Karin - 10 mars 2009 21:41

Hej alla! Saknat mig? ;)

Jag har varit på kurs! Bott på ett slott och ätit massor av gourmet mat så nu blir det inte äta av på resten av denna veckan! Kursen är intressant och givande men jag undrar emellanåt om jag ska klara av mitt uppdrag! Jag vill ju inte bara klara av den jag vill ju bli bra! Men oj vad jobb jag har framför mig.....


Igår på dagen ringde min syster o jag kunde naturligvis inte svara för jag var ju på kurs! Så då skickade hon ett sms: Hon och A hade förlovat sig!!!! (SHHH berätta inte, för storebror vet inte ännu, han är på affärsresa) Så min lilla lilla syster ska faktiskt gifta sig!!! Jag får väl börja spåna på mitt tal nu......


Jag blev naturligvis överlycklig för hennes och As skull men kände ett sting i mitt hjärta ändå eftersom mitt eget äktenskap helt går i graven nu i april. Och någon ny kärlek ser ju inte ut att finnas inom räckhåll. Han med dialekten skickade visserligen ett gulligt godnatt sms igår, men idag har det varit tyst. Det första jag gjorde när jag kom hem var ju naturligtvis att ringa mina gullungar men sedan åkte datorn igång. Jag är nog farligt nära ett beroende eller?


Jag hade fått en del svar och några av dem svarade jag tillbaka. Skadar ju inte att lära känna nya människor och vidga sina vyer....men jag vet ju vem jag vill ha i andra ändan av luren när det ringer....knäppt att man kan komma någon så nära utan att ha träffats på riktigt. Fast som jag sagt i tidigare inlägg så tror jag mest att han leker, men ändå ställer han så intresserade frågor??? Jag blir knäpp....


Nu ska jag försöka släppa kaoset om underhåll och boende och allt annat jag har runt mig och försöka sova ett par timmar i alla fall.Ska ju träffa mina härliga kolleger och mysiga barn på jobbet i morgon igen. Sköt om er där ute och var tacksamma för allt det fina ni har i era liv! Kramar Kajsa Karin.







Av Kajsa Karin - 8 mars 2009 09:54

God förmiddag alla!

Söndag förmiddag och jag sitter här.... en stund till sedan kommer mina älsklingar hem. Skönt för jag har verkligen saknat dem!

Helgen har varit skön, bra blandning mellan att vara aktiv och att göra ingenting.


Jag går och väntar på att telefonen ska ringa ...

Kanske Han ringer idag....

Vi  pratade ju i timmar igår.. Vilken underbar röst och dialekt!

Ska jag ringa?  Nej vågar inte och jag vill inte vara för gåpåig.

Tror mest han leker.. men han får mig att le.:)

Väntan är inte min starka sida....


Ha det bäst alla. Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 7 mars 2009 15:05

Igår var jag på After Work med några vänner. Det som var tänkt som en trevlig avslutning på veckan blev en rivstart på helgen! Vi kom inte från Pub Banken förrän klockan var ett på natten! Verkligen kul hade vi. Jag måddde inte så bra tidigare på dagen så jag avstod alkoholen och kunde därför se till att mina vänner kom hem ordentligt.


Idag är jag lite lätt sliten och bestämde mig då för att bara vara hemma idag. Jag avbokade alla planerade saker jag borde gjort och kröp ner i sängen igen. Underbart!

Så resten av dagen ska jag umgås med me, myself and I. (men det hade vart trevligt o haft någon o mysa med). Ha en fortsatt skön helg. Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 4 mars 2009 18:12

Så är det i mitt huvud i dag. Alldeles tomt, jag har inte kunnat hålla en tanke kvar alls idag! Jag som ska förbereda mig inför morgondagens lönesamtal! Undrar hur det ska gå?


När det är gjort ska jag göra...INGENTING bara slappa, kanske ringa en vän och snacka lite strunt. Onsdagkvällar hos mig är myskvällar. Vanligtvis brukar det betyda en date med badkaret och en bra bok men den biten klarade jag ju av klockan fem i morse! Jag kan fortfarande inte sova! Kommer nog bli knäpp ( mer än vad jag redan är ;) ) om det inte ändrar sig snart.


Jag längtar till i morgon eftermiddag; då hämtar jag hem mina gullungar igen, men tyvärr bara för en dag för det är pappa helg denna helgen. Hjälp vad jag ogillar det här! Det är klart att de ska vara hos sin pappa men jag längtar ihjäl mig. :(  Fast han gör ju detsamma när barnen är här. Undrar hur barnen mår egentligen?  Är så trist att utsätta sina barn för detta men tyvärr fanns det ingen annan lösning för då hade jag gått under.


Så för att skingra tankarna från livets baksida så ska jag ha en helg där jag bara umgås med folk, nästan hela helgen är fullbokad. Jag har en liten lucka lördag eftermiddag. Tips någon? Sköt om er där ute. Kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards