Alla inlägg den 8 juli 2010

Av Kajsa Karin - 8 juli 2010 21:08

Hej alla!


Vilda röda korkskruvslockar, ögon blå djupare än havet och ett leende som bara fick mig att smälta! Idag har blev jag ögonblicksförälskad. Utöver mina egna guldklimpar så är hon nog bland det sötaste jag sett. Sist jag såg henne var hon bara en yttepytte baby men idag var hon en rultande, tultande och jollrande liten sötnos. De är bara så bedårande där när de precis passerat ett och att upptäcka allt det nya i omvärlden upptar all deras tid och uppmärksamhet. Hon greppade min hand omedelbart och sedan var hon där nästan hela dagen. Visst att det sög lite i babytarmen men de är ju bara så små och söta en yttepyttestund , mesta av tiden är de ju faktiskt stora och med en alldeles egen vilja. Nää jag har gjort vad jag ska på den biten....men det skadar inte att öva ibland. ;)


Som ni förstår har vi varit på tur idag igen. Häromdagen vart det fika på stan och lek i Tivoliparken, igår testade vi Torsebrobadet och idag for vi till Lund. Mina vänner har köpt sig ett hus där och jag har lovat så många gånger att komma och hälsa på. Idag gjorde vi slag i saken och gav oss iväg. Men med mitt vanliga sinne för geografi körde jag fel i första avfarten, kom för fort i nästa och kunde inte svänga av, och vid tredje försöket möttes jag av ett gigantiskt vägbygge och blev omdirigerad av stora orange skyltar. Lagom när jag var färdig för att ge upp tyckte ödet att det lekt färdigt med mig och visade mig en skylt som visade rätt väg, tio minuter senare var vi framme. Fast jag måste erkänna att mina turer på de svenska vägarna den sista tiden har allvarligt fått mig fundera över en GPS.


Barnen har lekt och jag och T har samtalat så tiden bara flugit förbi. Som vanligt lovade vi varandra att det inte skulle ta så lång tid till nästa gång vi ses, men det vet vi ju alla hur bra det brukar gå när hösten åter är här och vardagens bestyr fyller livet. Ja ja tre veckor till drygt innan jag börja jobbet igen så här ska nog hinnas med fler äventyr innan hösten gör sitt intågande. Vi kan börja imorgon med att se hur turen till skogarna ter sig. Är Värnamo vänligt inställt måntro?


Gör roliga resor i livet med!

Kram kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards