Alla inlägg den 3 juni 2010

Av Kajsa Karin - 3 juni 2010 17:23

Hej alla!


Dagarna rullar och inget speciellt händer. Jag bara njuter av livet och att sommaren förhoppningsvis har kommit för att stanna ett tag. Minisemestern på båten var vad jag behövde för att samla energi för de sista veckornas jobb.Fast klart att semestern är det som hägrar och upptar mycket av dagdrömmarna nu.


Idag jobbade jag en stund med mina pappersuppgifter sedan tog jag barnen med mig för sandal shopping. Det blev visst lite till...Varför är det så svårt att säga nej? Mina barn ville ha hoppatoffflor (foppa) med figurer till.....Jag tycker sådana är sååå fula och hade bestämt att de inga skulle ha....Men jo då vars ett par blev det ändå.... Ja ja någon användnig av dem kan de väl få, om inget annat när de följer med ut o slänger soporna! I övrigt fick de vars ett par ordentliga sandaler typ hiking och Nanna fick finskor i ballerina modell till  skolavslutningen. Tror hon kommer sova med dem på för hon bara vägrar ta dem av sig! ;) Själv köpte jag inga skor alls för jag var inte på skoköpar humör!? Jag måste bära på en bacill eller två för det där händer väl aldrig?


Glass i Tivoliparken där lokala artister övade inför kvällens strandhugg. Var riktigt mysigt och gott om folk. Synd det börjar så sent att jag inte kan gå ner och lyssna på allt. Nu är det sommar på riktigt i stan! Härligt!


Spännande att se hur en sommar i stan ser ut...Planerna är ju att detta ska bli den enda sommaren i stan, på fulltid iaf....Den som lever får se vad som händer.....


Njut av solen!

Kram kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards