Alla inlägg under september 2009

Av Kajsa Karin - 10 september 2009 18:05

Hej alla!


Borde kanske lägga ner bloggen i alla fall eftersom de går in och plockar bort inlägg som man skrivit. Visste inte att det ingick censur. Inget matreial som skulle sparas i och för sig men ändå, det är min blogg, jag borde själv få bestämma vad som ska tas bort eller inte!


Tosdag idag vilket innebär ledig dag.Skönt att komma från jobbet så där nästan mitt i veckan, fast jag har igen det för jag jobbar ju denna helgen som kommer. Har varit på sjukhuset med lillprins Bus och fått konstaterat att han var katt allergisk och att det nog finns gott om kattallergen på förskolan och att det är detta som gör att han får näsblod så ofta. Nu ska han äta medicin varje dag för att se om det hjälper. Kan ju hoppas.


Eftermiddagen har spenderats i stadens park med fika, ankmatning och lek. Min fd kollega och vän J och hennes lilla prinsessa slöt upp. Kul att träffa dem igen! De har flyttat till sitt hus och glädjen strålade runt dem!! Jag kan känna igen känslan, jag kände detsamma när vi flyttade till vårt första hus. Undrar om man någonsin kommer bo i hus igen?? Fast mina 110 kvm är ju inte dåliga=). Fast kanske jag skulle flytta till Sthlm i alla fall? ;) Älskade A kom med ett förslag hur jag skulle göra med exet...jag borde kanske prova? Hade ju varit spännande att se reaktionen i alla fall. Tänk om man kunnat se in i framtiden, fått lite tips på hur man ska välja. Ja ja om Gud vill.

Råna banken verkar bli ett nödvändigt ont i slutet av denna månaden för jag vete katten hur jag ska kunna få pengar till mobilräkningen!! Kanske borde skicka den till älskade A? Är ju ändå hans fel att den är så hög!


Dags att hålla kväll, duscha barnen, hänga upp tvätten och läsa godnatt saga för att sedan kanske ta sig en surf tur i cyberspace. Ha det gott där ute! Kram Kram Kajsa Karin.


Av Kajsa Karin - 9 september 2009 18:43

Hej alla....


Bloggagratis  har blivit bloggplatsen.....Jag vet inte vad jag ska tycka om detta. Har i och för sig funderat på att lägga av ändå för det känns som bloggen fyllt sin funktion klart nu. Eller kanske inte, jag har ju fortfarande ett behov av att skriva av mig men jag borde kanske göra det mer privat??

Livet springer iväg men känns ändå som jag står stilla....Det är så mycket runt mig på jobbet nu så väl hemma orkar jag nästan ingenting. Jag kommer nog inte att fortsätta jobba helger, det tar för mycket av min tid med resten av livet. Ja, resten av livet. Vad består det av? Barnen naturligtvis och hur jag ska göra det bästa möjliga för dem och sedan som vanligt tusen motsträviga känslor. Jag pratar med älskade A varje dag trots att han är i Amman. Kankse vi kommer att ses när han kommer hem, vem vet?! Hade varit kul med en helg i Stockholm ju. Fast var i hela fridens dar ska jag få pengar ifrån? Bilen ska ju in på verkstad igen nästa vecka. Dumma plåtburk, trist bara att jag är så beroende av den.

Nu kommer snart mina älsklingar hem och det är dags för lite mys. Synd bara att jag idag längtar så efter en annan famn att mysa i. Att vara vuxen ensam är bara supertrist vissa dagar!!!

Ha det bra där ute!! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 6 september 2009 16:02

Hej alla!


Jag hade rätt, det blev en lugn kväll igår men ändå väldigt trevlig. Mycket kaffe och prat och en sciencefiction film som var urkass! Species:handlade om mänskliga aliens, var defenitivt inget för mig men men.....

Idag har jag bara precis vilat. Skönt!


Fick ett sms om att jag utnyttjat min samtals pott för den här månaden. Konstigt tyckte jag men oj samtal till utlandet kostar visst! =) Där spriten går in går vettet ut! Jag hade visst ringt älskade A och haft ett långt samtal i fredags natt....Att vi pratade minns jag så klart men att det var jag som ringde lyckades falla ur minnet. Tur för mig att det är han som ringt alla de andra gångerna. Han verkar ha en trevlig familj, hans pappa undrade när jag kom och hälsade på!! Jo, det skulle just varit något det! 


Barnen kom myss hem igen så allt är som det ska igen. Soffmys och kvällsmat blir det nu. Ha en riktigt bra vecka med er! Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 5 september 2009 18:03

Hej alla!


Livet rullar på i hundra nittio. Varför ska allt hända samtidigt? Kurser, föreläsningar, tjejmiddagar, personalfest mm? Jag hinner inte riktigt med på allt som jag vill göra; någon gång måste jag ju vila med. 


Igår var några av mina kollegor här, vi åt lite snacks, drack lite mer för att sedan bege oss mot Åmund och maten. Jag som sällan eller aldrig dricker festade igår och nu har jag druckit min ranson för i år. Jag mår förvånans värt bra ändå idag och tog bussen in till stan för att shoppa byxor till barnen. Väl i stan träffade jag älskade H, hon var i samma skick som jag, och vi lunchade ihop. Kvällen ser ut att bli lugn och morgondagen ska garanterat bli lugnare!


Ha en skön helg! Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 1 september 2009 21:02

Hej alla!


Idag gjorde jag det! Lät hösten flytta in i mitt hem. Har bytt gardinerna i alla rummen på bottenplan. Så nu blev det återigen blått i mitt vardagsrum. Om jag får säga det själv så blev det riktigt bra. En mer ombonad känsla och det är ju mysigt så här på hösten. I köket blev det åter svart och vitt och sovrummet fick in ännu mera rött. Var ska man annars ha denna färg om inte i sitt sovrum??? Det är ju förhoppningsvis där kärleken ska spira! =) Lite nya filtar och kuddar fick det allt bli till vardagsrummet så att jag kunde ta de röda in till mig. Fyndade på Jysk och nu har jag ett nästan nytt hem och det bara för 200 kr! Kul!


Redan onsdag och denna veckan kommer gå i rungade fart! Utbildning igår, jobba länge idag, utbildning i morgon och föräldramöte på Panda Bus skola på kvällen, ledig på torsdag som tur är och sedan personalkul på fredagskvällen! Tur jag har resten av helgen tom! Behöver nog vila.......

Nu är det dax att förbereda inför morgondagen.


Ha det bäst! Kramar Kajsa Karin.



Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards