Alla inlägg under maj 2009

Av Kajsa Karin - 19 maj 2009 20:55

Hej alla...

Det vart inte meningen....


Live and let go; Imorgon blir det pub Banken och min nya svarta klänning! Den var ju inhandlad för annat syfte men den ska ju användas.....eller så tar jag jeans det är ju ett säkert kort. Kul ska jag ha i alla fall!

Så jag ska vidare....Livet är förunderligt ibland! Ha det bra alla!

Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 18 maj 2009 19:02


Snäll (för det mesta;)) omtänksam, hetlevrad, godtrogen, naiv, envis, snabbtänkt, generös, organisatorisk, strukturerad, humoristisk, ekonomisk, rastlös, impulsiv, lider av tålamodsbrist.....och säkerligen en massa andra egenskaper som jag inte kommer på sådär i rödaste rappet.


Men just nu lider jag av en jobbig egenskap och det är rädsla.....

Rädd.....

Inte för avståndet som råder både rent fysiskt men även tankemässigt.

Inte för att vi är så olika och lever så olika liv.

Utan jag är rädd för det jag känner....för jag kan inte sätta ord på känslorna.

Jag är rädd för att du inte känner detsamma.

Rädd för att träffa dig igen men ännu mer rädd för att inte få göra det!

Rädd för att ha släppt dig nära och öppnat mig igen......

Rädd men också arg på mig själv för jag har gjort mig själv sårbar.


Älskade du; fågeln är fri och jag kan inget annat göra än att hoppas på att den kommer tillbaka, så att jag har en möjlighet att se vad det är som skrämmer mig! Kanske jag inte alls behöver vara rädd?


Jag har alltid trott på ödets makt men även den egna styrkan och är det någon egenskap jag har varit tvungen att utveckla i mitt liv så är det den!

Jag klarar även detta om än lite naggad i kanten.


Till alla er där ute; Förlåt för mina splittrade tankar måste bara få ut det ur systemet!

Kram Kram Kajsa Karin.


Av Kajsa Karin - 17 maj 2009 22:28

Hej alla!

Söndag kväll och i morgon en ny vecka framför oss. En ny dag, en ny möjlighet, en ny framtid....Jag lider av ångest!!!


HAN kom i lördags i alla fall och stannade ända till söndag eftermiddag. Vi hade ett mysigt och pratsamt dygn ihop. Vi känner ju faktiskt inte varandra så väl även om telefonen gått het den sista tiden. Han har något, något som jag inte kan sätta fingret på. Hela mitt intellekt skriker NEJ! men resten av mitt varande skriker JAAA! Och det går inte en timme på dygnet då han inte upptar mina tankar. Och jag kan bara inte fatta det....samtidigt som det ger mig just ångest. Han kanske inte alls blir kär i mig? Eller bara fantiserar jag? Varför inte en kille på närmre håll?  Varför är allt så komplicerat? Är detta att vara kär? Har aldrig kännt så här förut....inte den fysiska längtan och smärtan i magen, sorgen varje gång det inte är hans sms och glädjen när det är....Knäppt!


Vi ska ta det lugnt; ha is i magen o se vad som händer....HAN sa så, jag höll bara med. Men det om något visar ju att han inte känner mig...Is i magen???

Hur gör man då? :) Tror inte jag är kapabel till det! Men jag har just inget val....Fast jag vet inte om jag vill vara kär om det innebär att må så här....jag känner mig nästan sjuk och faktiskt ganska ledsen för jag har ju ingen aning om och när vi ses igen! Om inte så var det väl inte menat och jag får släppa och gå vidare. Jag behöver inte en man för att mitt liv ska bli bra utan mer för att det är trevligt att dela livet med någon speciell förutom familj och vänner. Och han får mig att känna mig speciell.....


Så nu är det dax att försvinna in i drömmarnas värld om jag bara kan somna....Ha en skön vecka alla där ute! Kram Kram Kajsa Karin.




Av Kajsa Karin - 16 maj 2009 12:05

Hej alla!

Helg igen....så här på våren tycker jag att tiden bara springer ifrån en...så mycket som måste göras och ännu mer man skulle vilja göra! Idag har jag hunnit undan en del, typ sju maskiner tvätt för jag hade hela tvättstugan ensam, varit på tippen med gräsklipp och annat skräp, tankat och tvättat bilen. Så resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, vila och jobba undan lite pappers arbete.


En olycka för ngn som finns i min yttre omvärld gjorde att mina helgplaner omkullkastades, detta i sin tur gjorde att jag i går var ute o körde en runda. Var vid havet och gick en lång runda, när jag sedan körde hem hände det. Jag körde i hjäl en hare! Låter kanske inte så dramatiskt men var ordenligt obehagligt ändå. Jag har aldrig själv kört ihjäl något djur tidigare och allt blod som var på bilen...Urk!


Ikväll blir det mys i soffan (kanske med sällskap ;)) och säkerligen en och annan blick på melodifestivalen. Imorgon söndag = vilodag. Och då....Ja då kommer mina älsklingar hem igen efter en helg hos pappa. Härligt!


Hoppas ni får en bra helg alla!  Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 12 maj 2009 22:11

Hej alla!


Vilken helt underbar dag jag har haft! Jag har varit på utflykt med barnen på jobbet. Vi åkte med buss ner till havet och skogen. Så söta de är när de kommer tultande med sina små ryggsäckar med fika i!

Helt underbart väder fick vi och det var knappt att vi ville åka hem när bussen kom. Även eftermiddagen spenderades utomhus fast då på förskolans egna utegård.


Efter arbetet gjorde jag staden; Klippte mig. Vad skönt det är!!!

Sedan köpte jag mig nya jeans för de gamla bidde visst förstora :) och lite linnen och ett par sommarskor. Tillsammans med kjol och klänning som inhandlades förra veckan så kan jag nog säga att min garderob fått sig en ordentlig uppfräschning och det behövdes ju verkligen! Nu kan jag kanske se lite snygg ut när man ska något. Kanske på dejt???

Väntar ju fortfarande på att någon ska bjuda ut mig..........


Kvällen börjar bli sen och det är jobb i morgon igen så....

Ha det bäst alla! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 10 maj 2009 09:00

Hej alla!


Så nu var det åter söndag och jag sitter vid datorn, har visst blivit en vana att skriva just söndagar. Kan kanske bero på att det i allmänhet är  lite lugnare just då och att man summerar veckan som gått och laddar upp för veckan som komma skall.


Sandra; jag vet inte om det är allvarligt eller inte, det får tiden utvisa.....men min nyfikenhet är rejält väckt denna gången. Olikheterna och avståndet är ju dock ett hinder men är det menat så löser ju även det sig.


Det jag närmast tänkte på när jag skrev i förra inlägget att jag snart hade allt jag önskat var mer en tanke på att det ser ut som min ekonmiska situation kanske kommer att lösa sig. Skatteverket hade gjort lite fel och tyckte att jag skulle deklarera för det sålda huset två gånger men då jag gjorde det redan förra året så får jag tillbaka på skatten i alla fall!


Idag blir en typisk söndag; tvättstugan, städning och nu även gräsklippning.

Funderar starkt på att hyra ut själva gräsklippningen till någon ungdom. Jag har visserligen bara en pytteplätt men jag blir ack så allergisk i alla fall! Vid det tillfället och vid skötsel av bilen hade det varit bra att ha någon att be om hjälp, på dessa två områden är jag nästintill inkompetent.


Nu kallar solen utanför  och barnen på ovanvåningen; dax att starta dagen på riktigt. Ha en riktigt skön söndag och en bra vecka!


Kram Kram Kajsa Karin









Av Kajsa Karin - 6 maj 2009 20:18

Hej alla!


Idag vill jag bara säga ett stort GRATTIS! Till mina kära vänner i Södra Sandby som i måndags fick en liten flicka! Vad härligt för dem! Och de två stolta storebröderna!


I övrigt rullar livet på.....jobb och hemma aktiviteter. Maj månad är som vanligt full av grillkvällar, föräldramöten och utvecklingssamtal och alla vänner som krypit ur sitt vinterskal och vill umgås lite. Vad härligt!


Jag har nästan allt jag önskat och snart kanske mer där till.....vem vet? :)


Ha det bäst! Kram Kram Kajsa Karin.

Av Kajsa Karin - 2 maj 2009 17:59

Hej alla!

Som ni säkert märkt har mitt skrivande avtagit i kontinuitet. Anledningen är väl att tiden går åt till annat. Som att vara ute och njuta av det underbara vårvädret! Idag började dagen med en vända till Kjugekull och den växtbytardag som hölls där. Många fina växter och jag kom hem med en lila flocks och en vindruvsstock. Min vän och kollega T som var med handlade desto mer. Vädret var underbart så vi avslutade trippen med allas vår favorit; Glass! MMMM mums......


Amanda gick på kalas så jag och Jakob hyrde en film , köpte godis och kurade ihop oss i soffan. Mysigt att få rå om honom alldeles ensam, märktes att han njöt av att ha mammma alldeles för sig själv! Så sällan som det ges tillfällen att bara rå om ett av barnen. Nu på kvällen har inget särskilt hänt, vi bara är och jag njuter av att ha mina älsklingar en helg extra!


Nu är det dax att fixa till lite kvällsmat.

Ha det bra alla ni där ute!

Kramar Kajsa Karin

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards