Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Kajsa Karin - 21 maj 2009 09:00

Hej alla....

Nu är de flesta av oss lite långlediga...Härligt!

Vill börja med att tacka min älskade vän H för att hon tog med mig ut på stan igår. Det behövde jag sannerligen även om tröttheten är straffet idag. Vi gick till några av pubarna i stan men var mest på Pub Banken för de hade jippo med liveband och där var mycket folk! Jag är kankse konstig men jag gillar att bara sitta ute så där och snacka och studera folk. Sociologistudierna ska väl användas till något?


Fast jag och H höjde medelåldern rejält, nästan alla såg ut att ligga mellan 20 och 30 förutom några gubbatroll som hade passserat bäst före datum! H spanade för fullt.....inte för egen del för hon har en underbar sambo.....utan för min del....hon vill att jag ska finna någon......vem vill inte det?  Men just nu finns det nog ingen som kan få en ärlig chans....jag har ju någon för ögonen även om jag inte fattar varför.....men det lägger sig. Säger som i den tecknade versionen av Robin Hood; Kärleken frodas på avstånd eller så dör den! Och jag vet vad jag vill ha och brukar ju faktiskt lyckas med att få det med ;) (med vissa undantag.).....och det  jag behöver kunde eller ville  inte Han ge mig.


Tror jag ska börja ta arvode......Igår när jag var hemma hos H o J hade de en massa frågor om inredning och jag kunde hjälpa dem med en massa olika saker bla ett skåp till badrummet och strukturen på deras vardags rum. Idag ska jag hem till P lilla och hjälpa henne med hennes vardagsrum!  Ska bli spännanade att se resultatet för vi har ju redan gjort planen för hur det ska se ut. Tur jag har mina vänner som ser till att kliet i mina fingrar håller sig stillat! Jag har ju inte möblerat om hemma på evigheter nu, fast jag har ju bytt gardiner överallt och flyttat lite småpinaler men det räknas ju inte riktigt....


Ska hämta barnen snart och vi ska mysa nu torsdag och fredag sedan får de vara hos fadern deras på lördag kväll för jag ska på tur igen då....Känns skönt att vi kan hjälpas åt så och att inte helgerna är så statiska. Jag ska ha barnen nästa lördag istället för då ska vi på syskonmiddag hos min bror. Det ser jag fram emot!


Ha en under bar dag alla, för det är min plan i alla fall! Kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards