Alla inlägg den 22 maj 2009

Av Kajsa Karin - 22 maj 2009 07:22

God morgon alla!


Sovmorgon existerar inte i mitt liv. I alla fall inte när jag har barnen hemma. Lilleman började tjata om film redan klockan sex i morse! Tur man kan vila sig under tiden filmen rullar. Just idag längtar jag extra mycket efter den goa famnen att krypa tillbaka till i sängen!

Saknaden och längtan är ganska stor.....Jag föll nog mer än vad jag trodde......


Gårdagen var bra, jag och barnen var hos P och kollade på hennes vardagsrum, åt korv i bröd och mumsade på glass. Hennes älsklig M var också där och det är SÅ kul att se dem tillsammans. Härligt att mina vänner hittat sådana guldkorn! Det är dem väl förtjänta av. Efter stunden hos P åkte vi ner till Tivoliparken, matade ankorna med överblivet korvbröd och lekte en lång stund. Vädret var fint så parken var full av lediga familjer och ungdomar.....


Resten av dagen var vi bara hemma och det passade mig fint och barnen njöt också av att vara hemma och pyssla med sina saker. Kvällen ägnades framför datorn i vanlig ordning. Tur jag har den och folket på nätet som jag kan slå ihjäl tiden med, fast jag hade ju mycket hellre haft verkligt sällskap. Funderar allvarligt på hur jag ska få kontakt med andra ensamma föräldrar, jag kan ju knappast vara ensam i denna situationen!!? Jag älskar mina barn över allt annat men jag saknar vuxen kontakten och möjligheterna till lite givande diskussioner och helgerna utan barn ska vi bara inte prata om! Även om min familj och vänner tar väl hand om mig.


Dagen idag är än så länge tom, kanske det blir stan och marknaden där eller bara hemma mys med plock och fix. Det ger sig av sig självt, även denna dag kommer att fyllas med något.


Ta väl hand om varandra där ute! Kram Kram Kajsa Karin.


Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18 19
20
21 22 23 24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards