Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Kajsa Karin - 9 januari 2011 10:54

Hej där ute!


Jag och Älskling sitter här med tjugo mil mellan oss och tittar på bilar, vi behöver ju köpa en större modell på sikt och just nu kollar vi runt bland de olika modellerna vilka vi gillar. Tänk vilken nytta man kan ha av den där tekniken ibland. Hade det inte varit för internet hade vi sannolikt aldrig träffats och just idag är de faktiskt ett år sedan vi träffades på riktigt för första gången. Oj vad tiden går fort!


Inte kunde jag i min vildaste fantasi tro på att den biokvällen skulle leda till kärlek!

Livet är bra underbart ibland, men visar också på att det gör som det vill och inte går att styra. För ett år sedan stod jag där med nytt boende och ett fokus på mig och barnen när Älskling vandrar in och tar mitt hjärta. Se på mig nu, nytt år och står i begrepp att packa upp hemmet för att starta ett annat liv igen. Allt känns helt rätt och jag längtar verkligen efter att vi ska få vara under samma tak alla sex. Nää, livet blir sällan som man tänkt sig, ibland blir det t.om bättre!


Just idag känner jag mig dock lite orolig inför min nystart. Inte på det privata planet men yrkesmässigt. Känner mig lite som när man skulle börja skolan och inget visste.

Jag börjar nya jobbet imorgon och vet INGET! Bara att jag ska infinna mig klockan åtta resten är blankt. Vet inte vilka min kolleger blir, vilka arbetstider jag får eller ens hur många barn jag ska få i min grupp. Jag sökte denna tjänst för att utmana mig själv men just nu känns det som jag tagit mig vatten över huvudet!


Ja ja jag säger som mamma brukade säga. Har du satt dig i båten är det bara att ro!

Blir säkert hur bra som helst.

Ha det bäst där ute!

Kram kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards