Alla inlägg den 15 september 2012

Av Kajsa Karin - 15 september 2012 09:03

Hej på dej!


Ja, inlägget blir kanske inte så intressant som rubriken lyder men det är faktiskt så att det är precis det jag gör. När jag för snart tre år sedan träffade Älskling trodde jag att ett gemensamt liv bara var en dröm, nu står vi här och bygger framtiden ihop. Många hinder har vi bekämpat på vägen och fler lär vi väl möta men tillsammans fixar vi dem. Mina drömmar är enkla, inte så svåra att uppnå kanske men jag är lycklig över att jag står där jag står idag. Att se barnen må bra, skratta, knyta sina band och skapa sin egna identiteter gör min själ lycklig. Att ha en omtänksam och fin man som behandlar mig fint är underbart. Jag hoppas att jag kan ge dem lika mycket tillbaka.


Visst har jag fler drömmar; mitt hus på landet, ateljén där jag kan skapa fritt efter humör, pengar på banken så jag slipper oroa mig och den största av dem alla är väl att en dag driva mitt eget B&B. Fast det är drömmar som ger mig ett leende men som inte nödvändigtvis måste uppfyllas. Det jag hoppas blir sant är att min familj kommer må bra och att barnen får bra liv som vuxna. Att jag lyckats gör dem trygga i sig själva så att de vågar gå sin  egen väg. Att de slipper utsättas för de bekymmer jag själv haft och att deras störtsa sorg blir att de är skilsmässobarn för den sorgen går att bära utan alltför djupa spår.


Jag vet hur snabbt livet förändras och jag är noga med att föröska ha en bra dag i min livsryggsäck varje kväll. Visst känner jag mig otillräcklig många gånger och ibland vill jag bara krypa in i ett hörn och få vara ifred men kärleken från familjen gör allt värt det. Varje dag berättar jag för mina kära att jag älskar dem för det är inte alls säkert att den möjligheten finns kvar nästa dag. Var rädd om dina drömmar men glöm inte leva idag!


Kärleken bara växer ju mer du ger av den! <3

Kram kram Kajsa Karin.

Presentation


En familj bara för att två blev kära

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards